Loading


Вие сте в: Начало > Продукти > Рибки > Филтърни материали
SunSun GP-02 Био керамика - 500гр.
Реф №: GP02
Марка: SUNSUN


Естествен продукт, подходящ за вътрешни и външни филтри, разработен по нова технология. Повишава нивото на йоннообменнте реакции, които от своя страна поглъщат отпадъците, нитритите, бактериите и други материали.

Биокерамиката съдържа редица полезни микроелементи ( Al, Fe, Na, Ca, Mg ) и йони, които напълно удовлетворяват потребностите на аквариумните рибки от минерали. Обогатява молекулите на водата с йони, като по този начин се ускорява метаболизма на клетките и се създават здравословните и нормални условия за живот на аквариумните обитатели.

SunSun GP-02 не само поглъща отпадъците, но и може да изменя процентния дял на минерали във водата, а също така дава възможност нивото на рH да се поддържа в неутрална позиция.

Биокерамиката има пореста структура и голяма повърхност, които я превръщат в идеална среда за отглеждането на полезните за Вашия аквариум бактерии, които участват в разлагането на токсичните соли на азота, амоняка, амония и нитритите. Благодарение на силната активност на тези микроорганизми, токсичните съединения бързо се превръщат във свободен азот, които лесно се премахва от водата чрез физическо разпространение. Всичко това спомага за поддържането на  доброто здраве на рибиките и безгръбначните в аквариума, повишава тяхната дейност и подобрява външния им вид.

SunSun GP-02 е подходящ както за морски, така и за сладководни аквариуми.

Предлага се в разфасовка от:
  • 500гр.
 
2019, Всички права запазени.